Kardinaal Alfrinkstraat 40, 5046HS Tilburg

  • Facebook Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • Pinterest Social Icon

De Kunstuitleen

 

Kunst in en om het huis, aan de muur of vrij staand, stemt tot nadenken en zet aan tot een goed gesprek. Toch is het aankopen van kunst vaak nog voor veel mensen een stap te ver. Om deze stap te vergemakkelijken kan vanaf heden het werk van Ro-Nalt Schrauwen gehuurd worden voor onbepaalde tijd tegen een schappelijke prijs.

 

Voor €10,- per maand huur je al één van mijn werken, waarvan 50% een kooptegoed vormt. De huurprijzen per maand worden vermeld bij het werk.

Alle collages worden in een stevig lijst voorzien van passe-partout. Bij de sculpturen staat of deze buiten kunnen staan. Door op het werk te klikken krijg je meer informatie over het werk en of het werk beschikbaar is.

 

 

Kopen

Wanneer je een werk definitief in bezit wilt hebben word je opgebouwde kooptegoed in mindering gebracht.

Kunstkoopregeling

 

Naast het huren van een kunstwerk is het ook mogelijk om een werk aan te kopen met een kunstkoopregeling. Het principe van deze regeling is dat het aankoopbedrag in termijnen wordt afbetaald.

 

Er wordt een contract opgemaakt voor een periode van 12 of 24 maanden. De aanbetaling bij de kunstkoopregeling bedraagt ongeveer 30% van de vraagprijs.

 

Download de voorwaarden voor huur en/of kunstkoopregeliing!

Wil je meer informatie over bovenstaande? Neem dan even contact op via email

Kunstleen-abonnement

 

Heeft u een bedrijf en lijkt het u iets om iedere drie maanden ander werk in huis te hebben? Dat kan. Stuur een email of bel.

 

Bij deze regeling gelden dezelfde voorwaarden als bij de kunstuitleen!