Collages maken in een groep

Een collage is een kunstvorm die gebruik maakt van uitgeknipte of gescheurde foto’s en tekst, bijvoorbeeld uit (meegebrachte) tijdschriften of verpakkingspapier, dat op een nieuw vel papier of op doek wordt geplakt. Laat je fantasie de vrije loop en zie wat er ontstaat. Abstract, Surrealistisch, Dada, Pop Art, Expressionisme, Street Art, het maakt niet uit!
 
Je begint met een stapeltje tijdschriften, voegt er een gedachte aan toe, een gevoel of een hartenkreet en je merkt langzamerhand dat je een verhaal bouwt. Je gebruikt dus beelden en woorden van anderen om daarmee een geheel eigen creatie te maken. Het materiaal daagt uit tot experimenteren.

Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met andere creatieve werkvormen. Collages maken is voor zowel beginners als gevorderden, jong en oud, vrienden en vriendinnen, families of bedrijven. Je kan kiezen voor vrij werk, werken aan de hand van een thema of gezamenlijk een project starten. Het accent ligt bij expressie en compositie. Na de workshop bespreken we de gemaakte collages.

Er zijn per workshop maximaal 8 plaatsen beschikbaar. De workshop wordt gegeven in mijn atelier aan de Kardinaal Alfrinkstraat 40, Tilburg.

Kosten: 25,- euro per persoon, inclusief basismateriaal, koffie en thee.
Tijden: 10:00 - 12:30 en 14:00 - 16:30

Voor meer informatie: VensterS@schrauwen.biz of maak gebruik van het contactformulier.

Atelier KA-40, Kardinaal Alfrinkstraat 40, 5046HS Tilburg

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon